Bellen Outlook Nederland

Hoe een contactpersoon in Outlook Mail blokkeren?


Het blokkeren van een contactpersoon in Outlook Mail (voorheen bekend als Hotmail) is een gemakkelijke en onmiddellijke manier om te stoppen met het ontvangen van e-mail van een specifiek e-mailadres. Dit wikiHow-artikel leert je hoe je een afzender in Microsoft Outlook kunt blokkeren.


Als de persoon die je hebt geblokkeerd erachter komt dat je hem of haar hebt geblokkeerd, kan hij of zij proberen een ander e-mailadres te maken of te gebruiken om de blokkering te omzeilen. Gelukkig kun je e-mailfilters gebruiken om dit te voorkomen.


Een e-mailadres blokkeren


1. Open het menu "Instellingen". Klik hiervoor op het tandwielvormige pictogram in de rechterbovenhoek van de pagina. Er verschijnt een vervolgkeuzemenu.

2. Scroll naar beneden en klik op Bekijk alle Outlook instellingen. Het is een link in het vervolgkeuzemenu. Hierdoor wordt een pop-upvenster geopend.

3. Klik op het tabblad E-mail. Dit staat linksboven in het venster.

4. Klik op Ongewenste e-mail. Deze vind je in de middelste kolom met opties.

5. Klik op "+ Toevoegen" om het tekstvak te openen. In het tekstvak kunt u een individuele afzender of een heel domein blokkeren.

6. Als de persoon die u blokkeert een eigen e-maildomein heeft, kunt u gewoon het hele domein blokkeren om blokkades te voorkomen.

7. Voer het e-mailadres of domein in dat u wilt blokkeren in het vak.

8. Druk op Enter. Hiermee wordt de e-mail aan uw blokkeerlijst toegevoegd.

9. Klik op Opslaan rechtsonder in het pop-upvenster. U kunt het vak nu sluiten door op de X in de rechterbovenhoek te klikken.


Als u meer wilt weten over deze software, dan onmiddellijk Bellen Outlook Nederland Support nummer.


Gerelateerde blogs:- Hoe Outlook-vergaderingen doorsturen toestaan?


Originele Bron